Juleandagt

Her kan du downloade fire juleandagter:

Juleandagt 1
Juleandagt 2
Juleandagt 3
Juleandagt 4


Krybbespil

1. Det improviserede krybbespil
Det improviserede krybbespil er en sjov måde at fortælle juleevangeliet på som involverer hele menigheden. Det eneste det kræver at opføre stykket er, at fortælleren printer historien ud. Der er ingen undskyldning for ikke at opføre dette stykke, der helt sikkert bliver ganske mindeværdigt. Stykket præsenterer rejsen til Betlehem, hyrderne på marken og de tre vise mænd på en enkel måde.

2. Mester detektiven Julius
Mester detektiven Julius handler om den nysgerrige detektiv der er på sporet af julens oprindelse. Detektiven tager børnene med på sporjagt gennem kirkerummet, og gennem dialog med børnene bliver puslebrikkerne til juleevangeliet samlet til sidst. Stykket kræver kun forberedelse for Mester detektiven selv og muligvis menighedens præst.


3. Lukas fortæller juleevangeliet hjulpet af dukker og gode folk
Krybbespil anno 2009 er et krybbespil jeg normalt laver med dukker og mennesker i en herlig blanding. Det er et godt stykke at lave med teenagere. Stykket har Lukas som omdrejningspunkt, der fortæller juleevangeliet hjulpet godt på vej af dukker og gode folk. Stykket kræver et par øvegange.